Velkommen til Stovner vel sin hjemmeside. Her kan du finne informasjon om aktiviteter og om hva som skjer i bydelen vår. Vi trenger flere medlemmer, meld dere inn og støtt oss i arbeidet for et bedre nærmiljø. Dere kan melde dere inn ved hjelp av VIPPS kode 540830, medlemsavgiften er kr 250.

Stovner vel har flere lokaler som vi leier ut både på dagtid og kveldstid. Den storesalen har plass til ca 60 personer og den lillesalen har plass til ca 40 personer. Vi har gode parkeringsmuligheter og ligger sentralt på gamle Stovner. Vi har egne medlempriser og våre medlemmer vil bli prioritert Hvis dere ønsker å leie lokale til faste tider, så ta kontakt for et tilbud. 
Her kan man også finne kalender som viser om våre lokaler er ledige for utleie.

Utleie,priser, regler mm

Utleie,priser, regler mm

Kontortid: Mandag kl. 20–21 og Torsdag kl. 19–21, Tlf. 910 09 887 Her finner du priser på utleie salene. Storesalen intill 60 personer Lillesalen intill 40 personer (Salong leies kun ut i tillegg til en av salene, 28 personer) Vennligst fyll inn skjema for utleie og send det inn ved forespørsel om leie av lokale. Ved leie av lokalet på hverdager til fest/selskap gjelder Weekend priser.

Les mer
Miljøgruppe

Miljøgruppe

Vi har en gruppe som jobber aktivt med miljøsaker. Har du en sak du ønsker vi skal se nærmere på, ta kontakt med oss Stov-vel@online.no.

Les mer
Støtt oss gjerne med Grasrot andel i norsk tipping